Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.be

Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
website ontwerper?
www.webhandig.be

Werken met Modellen

Aan De Slag

Verwachtingen

Van een ervaren model mag je verwachten dat zij weet hoe ze zich het beste kan presenteren tijdens de fotoshoots. Ze zal haar sterke en zwakken kanten kennen. Dit kun je niet verwachten indien je met een beginnend "amateurmodel" werkt. Als fotograaf moet je dan ook kunnen "zien" waar de zwakke en sterke kanten van een model zitten!

Omdat deze website voor de amateurfotograaf opgezet is, zul jij dus ook met amateurmodellen werken. En ja, dat amateurmodel kan je eigen vrouw, je dochter/zoon of wie dan ook zijn, maar, dit kan ook een beginnend model zijn die graag wat ervaring wil op doen.

Geen enkel model zal door en door ervaren zijn, jij als fotograaf zal duidelijk de aanwijzingen moeten geven, het model zal verlegen zijn en niet ongedwongen voor de camera bewegen en aanvoelen wat een fotograaf wil.

Ervaring Op Doen

Een setcard is een verzameling foto's op A5 formaat. De setcard heeft een close-up foto aan de voorzijde en een aantal kleinere foto's op de achterzijde met de gegevens van het model.

Iedereen moet ergens beginnen, je zou als amateurfotograaf het model kunnen aanbieden om de foto's te maken voor een setcard.
 
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!